Welkom op de vernieuwde site !

Toen ik net begon met het kweken van Zwartborst-combinaties las ik regelmatig op de site van Jan Kikkert. Zijn site was voor mij ideaal. Je vind er immers informatie voor zowel de beginnende als de meer ervaren kweker. Er staat zo massaal veel kennis en informatie op dat je het eigenlijk een soort van online boek mag noemen – een digitaal naslag werk. Omdat de site wel weer eens een opfrisbeurt kon gebruiken bood ik Jan aan om hem daarbij te helpen.

Dat was achteraf niet zo slim…want het heeft me toch een hoop tijd en moeite gekost !! Gelukkig is het achteraf de moeite waard gebleken en kunnen we met z’n allen nog beter genieten van alle beschikbare informatie. De website is nu in een geheel nieuwe jas gestoken. Ik hoop dat de site daardoor wat meer overzichtelijk en aantrekkelijker is geworden.

Veel leesplezier!

Pieter van der Ploeg