Te Koop

Vraag en aanbod

Ik wilde wat zilverbekjes verkopen en wel grijs en DB grijs. Foto’s zijn voorbeeld van de kleurslag en zie onder de foto hoe te reageren.

&

En wilde dit gaan doen door liefhebbers een bod te laten doen via de mail zie hier onder en dan duidelijk het bod en de naam en geen nep naam dit sturen naar  kikkertjan@hotmail.com  (wil je wat kopen zo spoedig mogelijk ophalen ik ga geen vogels reserveer)Regelmatig heb ik Zebravinken te koop. U kunt het gehele jaar door contact met mij opnemen en uw eventuele wens(en) kenbaar maken. Ik houd dit bij maar kan geen garantie geven dat ik ook aan uw specifieke wens(en) kan voldoen. Ik kweek tenslotte voor mijzelf en niet op bestelling!

Natuurlijk zoek ik ook steeds naar goed kweekmateriaal voor mijzelf. Stuur even een bericht met wat er beschikbaar is en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.


Ik zoek nog; (Te koop gevraagd)

Natuurbroed:
– Bandvinken in de volgende kleurslagen;
– Ino koppel of ino man x split ino pop
– Opaal & Opaal bruin vol x split

  • en ik zoek nog Grijze bandvinken

Heb je wat van wat ik hier boven vraag stuur dan een foto van die je wild verkopen en de prijs wat je er voor vraagt


Vogels die nog weg kunnen;

En zo nu en dan zebravinken te koop.

Houd dit in de gaten komt wel weer wat te koop


Contact

U kunt via het onderstaande formulier contact met mij opnemen.
Vul alle velden zo zorgvuldig mogelijk in – ik zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.


Contact Us

*Wanneer u contact met ons opneemt is het privacybeleid van toepassing</em