Update van mijn kweek bestand

Zo even laten weten wat ik op dit moment in mijn broedkooien heb zitten waar ik mee bezig ben.


Zilverbekjes heb ik er nu 7 koppels van bij elkaar zitten, en zijn alle split voor grijs. En ik weet krijg hier ook veel kans splitten uit maar heb op dit moment geen andere keus.
En hopen dat ze er nu ook bij zitten in de kleur grijs.

En heb ook nog 2 koppel zilverbekjes richting de Opaal met of zonder donkerbuik.

Bij de zebravinken op dit moment 16 koppel waar onder zwartborst grijs en zwartborst bruin en enkele tegen pastel zwartborst in grijs en bruin. En Oranjeborst zwartborst grijs en Oranjeborst zwartborst bruin en Oranjeborst zwartborst bleekrug in grijs en bruin, en ook hier enkelen met Pastel. En ben nog met wat nieuws bezig in de zebravinken maar daar later meer over. (ps kijk ook eens bij Oranjeborst grijs).

Nu hoor ik of zie ik jullie denken en de Bandvinken dan ? Nou dat zit zo die staan op een laag pitje omdat ik niet kan kweken (of kopen) wat ik eigenlijk wil. En had last van onbevruchte eitjes vandaar dat de Bandvinken nu even op rust zitten.

Loodbekjes zijn u ook wat minder omdat ik opzoek ben naar mij passend vers bloed in onder meer de Pastel, en Grijs (grijsbruin).