Pastel Zwartborst Blackface Grijs

Hier zie naar mijn idee een geslaagde combinatie van een Pastel zwartborst blackface grijs. Allen met de vermelding dat de borst te licht is deze kan ook zwart zijn. Maar omdat deze vogel split is voor zwartwang is de borst kleur te licht.Pieter van den Hooven – bedank voor het maken van deze foto.

Hier onder een pastel zwartborst blackface man

Hier onder een Pastel zwartborst blackface grijze pop.

Hier naast een Pastel zwartborst blackface pop met veel aan eumelanine het zwart bezit dus, dit komt bij mij nogal eens voor zo gouw ik met de paste ga kweken en ik ga er bijvoorbeeld oranjeborst en zwartborst en dan ook nog eens blackface er bij in ga kweken, deze pop laat ook veel zwart in de buik zien wat voor een pop niet goed is natuurlijk, maar deze pop is juist goed te gebruiken voor de mannen kweek. De pop hier onder vind ik persoonlijk wel veel mooier en nadert na mijn idee het ideaalbeeld wat betreft de Pastel zwartborst blackface en dan de pop natuurlijk.