Oranjeborst Zwartborst Masker Grijs

Oranjeborst zwartborst masker grijs

Hieronder 1 van mijn mooiste Oranjeborst zwartborst masker grijs ooit gekweekt door mij (van de wereld denk ik wat kleur betreft). Wat betreft de kleur van de wang en borst en flank tekening mooi donker gekleurd Maar hier mankeert ook nog genoeg aan hoor, zoals bijvoorbeeld het dicht vloeien van het wit tussen de snavelstreep en de wangvlek, en het model is ook niet de je van het hij heeft wat een drupstaartje en een knikje in de nek. Wat er zo geweldig jammer aan deze vogel is dat hij geen ring heeft met mijn kweek nummer er op, dit komt omdat ik op vakantie ben geweest toen deze man samen met zijn zus moest worden geringd ja dan dan kun je jezelf wel voor de kop slaan maar dat doe ik dus niet, en ik hen er een geweldig kweek man bij.

Hieronder een betere oranjeborst zwartborst masker grijze man, alleen deze wilde niet op de stok gaan zitten dus dan maar zo om hem toch te laten zien.

Hieronder een Oranjeborst zwartborst masker grijze man. Die nog al wat foutjes laat zien wat betrefd de oranjeborst tekening, want de staart tekening is duidelijk nog te donker van kleur want deze moet dezelfde kleur hebben als de wang en flank. Ook in de borst tekening zit nog te veel zwart. Deze foto is gemaakt door Pieter van den Hooven.