Pastel Zwartborst Grijs

De Pastel zwartborst grijs is best wel een moeilijke kleurslag om goed te kweken qua kleur, want er komen nogal wat kleur variatie voorbij als je hier mee bezig bent.

En qua vererving weer niet want koppel je nu een pastel zwartborst man of pop tegen een zwartborst er komen dan theoretisch  50% van beide weer terug zowel mannen als poppen.

Onder nog en pastel zwartborst grijze man en al zonder oogstreepje. De kleur ja is denk ik nog te donker. En de snavel op deze foto lijkt ook veel te groot in verhouding met het kopje van deze vogel.

Hieronder een pastel zwartborst grijze man waarvan de borst eigenlijk vlekkerig is ook dit valt tegen om dit mooi egaal te krijgen net als de andere onderdelen zoals het rugdek en vleugeldek.

csc_4564    csc_4565  

 

Hier onder ook nog enkele foto’s  van de pastel zwartborst grijs.

Dit is mijn eerste Pastel zwartborst grijze man. Je ziet nog een oogstreepje wat er niet mag zitten, en de wangvlek mag ook wel meer uitvloeien.

Hier boven twee foto’s van een pastel zwartborst grijze man kweek 2008

En hieronder een van mijn eerste pastel zwartborst grijze poppen. Deze pop staat wat ongelukkig op de foto want het is net dat de kop niet op het vogeltje past lijkt namelijk veel te groot.